AdWords to teraz Google Ads. Nowa nazwa oddaje pełny zakres usług reklamowych, jakie oferujemy m.in. w wyszukiwarce, sieci reklamowej i YouTube.. Więcej informacji

Obecnie 319 forumowiczów jest online
Obecnie 319 forumowiczów jest online
Dowiedz się, jak zweryfikować swoją firmę.
Poprowadź mnie
star_border
Odpowiedz

Utrata dostępu

Nowicjusz ✭ ✭

Utraciłem dostęp do wizytówki mojej starej firmy w Google Moja Firma. Chciałbym usunąć wpis, ponieważ wprowadza on klientów w błąd oraz generuje niepotrzebne telefony. Jak mogę dostać się do konta?

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
Zaakceptowane rozwiązanie.
Rozwiązanie
Zaakceptowane przez autora tematu: Pstryk P
lipca 2017

Utrata dostępu

Student ✭

@Pstryk P  

 

Usuwanie lokalizacji

 

możesz poprosić o usunięcie jej z Map. Aby usunąć lokalizację z Map, nawet jeśli nią nie zarządzasz:

  1. Wyświetl Mapy Google
  2. Wpisz na pasku wyszukiwania nazwę lub adres firmy. 
  3. W panelu wyświetlonym po lewej stronie mapy kliknij  Zaproponuj zmianę. Może pojawić się prośba o zalogowanie na koncie Google.
  4. Obok opcji „Miejsce zostało zamknięte na stałe lub nigdy nie istniało” przesuń pasek w prawo, by zaznaczyć lokalizację, która ma zostać usunięta z Map. 
  5. Kliknij Prześlij. Będziesz otrzymywać e-maile z informacjami o postępach w rozpatrywaniu Twojego zgłoszenia. 

 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Zaakceptowane rozwiązanie.
Rozwiązanie
Zaakceptowane przez autora tematu: Pstryk P
lipca 2017

Utrata dostępu

Student ✭

@Pstryk P  

 

Usuwanie lokalizacji

 

możesz poprosić o usunięcie jej z Map. Aby usunąć lokalizację z Map, nawet jeśli nią nie zarządzasz:

  1. Wyświetl Mapy Google
  2. Wpisz na pasku wyszukiwania nazwę lub adres firmy. 
  3. W panelu wyświetlonym po lewej stronie mapy kliknij  Zaproponuj zmianę. Może pojawić się prośba o zalogowanie na koncie Google.
  4. Obok opcji „Miejsce zostało zamknięte na stałe lub nigdy nie istniało” przesuń pasek w prawo, by zaznaczyć lokalizację, która ma zostać usunięta z Map. 
  5. Kliknij Prześlij. Będziesz otrzymywać e-maile z informacjami o postępach w rozpatrywaniu Twojego zgłoszenia. 

 

Utrata dostępu

Nowicjusz ✭ ✭

Dziękuję. Tak zrobiłem.