Obecnie 283 forumowiczów jest online
Obecnie 283 forumowiczów jest online
Porozmawiaj na temat implementacji kodu śledzenia w wielu domenach, ustaw śledzenie zdarzeń. Dowiedz się, czym jest Universal Analytics i jak korzystać z Menedżera tagów Google.
Poprowadź mnie
star_border
Odpowiedz
Highlighted

Kod wstawiony a raportów brak, coś nie działa - pomocy

Nowicjusz ✭

Witam,

Mam duży problem z kodem śledzenia. Czytałem pokrewne tematy, ale nie znalazłem w nich odpowiedzi. Moja strona jest prosta, jednostronicowa. Wstawiłem kod, ustawiłem filtry i ciągle dostaję powiadomienie "usługa nie rejestruje działań". Tak chyba od dwóch tygodni. Nie ma żadnego ruchu w czasie rzeczywistym. Data monitorowania jest aktualna. Generacja sztucznego ruchu również niczego nie daje.

Tak wkleiłem kod:

anlcs1.jpgTak utworzyłem filtry:

anlcs2.jpganlcs3.jpg

 

Kod wstawiony a raportów brak, coś nie działa - pomocy

Wszechwiedzący ✭

Hej Mariusz,

 

Skoro jest to www jednostronicowe to do czego maja służyć filtry?

Próbowałeś może bez nich?

Czy moja odpowiedź była pomocna? Jeśli tak, oznacz ją jako „najlepszą odpowiedź”

Kod wstawiony a raportów brak, coś nie działa - pomocy

Student ✭ ✭ ✭

Mariusz,

 

Jak się domyślam chcesz poprzez te filtry ograniczyć ruch jedynie do określonego hosta (filtrując ruch spamowy). Filtr1 jest w tym wypadku (jeśli taka była intencja) niepoprawny. Proponuję:

* usuń filtr1

* filr2 ustaw na zawiera i nazwę hosta bez końcowego znaku /

Kod wstawiony a raportów brak, coś nie działa - pomocy

Nowicjusz ✭

Dzięki, podziałało Emotikon: Szczęśliwy

Kod wstawiony a raportów brak, coś nie działa - pomocy

Wszechwiedzący ✭

Nie ma sprawy. Jak coś się jeszcze pojawi to pisz.

Czy moja odpowiedź była pomocna? Jeśli tak, oznacz ją jako „najlepszą odpowiedź”